Известие

Collapse
No announcement yet.

аз съм като болен вече съм луд по Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз съм като болен вече съм луд по Алфа Ромео

аз съм като болен вече луд съм по Алфа Ромео, ако има др като мене да ми пишат.Това е голяма мания.Не мога да изляза от форума, не спирам да гледам някакви снимки,филми .Ако някои има същия проблем моля да ми сподели какво да правя. Искам да кажа ,че сте супер всички и мн ви уважавам без да ви познавам.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Още един заразен.....
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Re: аз съм като болен вече съм луд по Алфа Ромео

Първоначално публикувано от MUROMAN
      аз съм като болен вече луд съм по Алфа Ромео, ако има др като мене да ми пишат.Това е голяма мания.Не мога да изляза от форума, не спирам да гледам някакви снимки,филми .Ако някои има същия проблем моля да ми сподели какво да правя. Искам да кажа ,че сте супер всички и мн ви уважавам без да ви познавам.
      Браво, колега. Влязъл си в правата вяра. Отдай се на болестта без да се плашиш от това. Ела на някоя среща да видиш колко други има като теб
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

един колега някога ми каза че е болест- маи е бил прав

един колега някога ми каза че е болесно състояние ,аз не му повярвах сега вече съм убеден. Преди за 1-2 седмици карах 156 -ца ,1.6_ 120 HP TS - и тогава разбрах за какво иде рец. Въпреки ,че не вървеше много.Аз лично искам 155-ца .

И вече съм много болен .
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

мани и аз съм болен че и за 155-ца си мечатая и ако се сдобия с такава ще слагам ... ама да поживеем и да видим

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Споко, колега, и аз съм със същата диагноза- вирусоносителите бяха една 33 QV като бях на 10 и 155 1.8- преди около 2 години и ме заразиха само при допир. Откакто намерих форума, а и се запознах с повечето хора от него болестта се задълбочи необратимо. Лекарство не е открито- единственото, което може да се направи, е хоспитализиране в някоя Алфа Ромео, което се надявам да стане колкото може по-скоро.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Само така колеги Още един присъединен към сектата
              Grande Punto 1.9 Sporт
              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                Още един заразен.....
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

веднъж почнеш ли се няма мърдане, аз почнах да се заглеждам повече по алфи от колкото мацки малко ме претесни това)
                  но пък за сметка на това мацките се заглеждат по алфата ми )))), а аз вътре
                  Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

хихи, за мен заразоносителя беше винено червена 145-ца boxer
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

За отрезвяване може да се ползва темата с парите за части и ремонти, ама практиката показва, че не помага много
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        За отрезвяване може да се ползва темата с парите за части и ремонти, ама практиката показва, че не помага много
                        Въобще даже а и като знаем на кой е първия пост по темата

П.С.Аз да не плямпам мнооо че кат прочета поста за новата ми кола
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                          ...
                          Въобще даже а и като знаем на кой е първия пост по темата

П.С.Аз да не плямпам мнооо че кат прочета поста за новата ми кола
                          Е ти не можеш да се оплачеш, щото ВладУ е поел сериозна част от удара в това отношение
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

при мен помогна...
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

...
                              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                              X